Po dlouhé době jsem se dostala ke sdílení dalších vychytávek, které Vás určitě potěší :)
- Nízkotučný tvaroh (vanička, 250g, 0,5% tuku)
- Odměrka vanilkového proteinu (90%, používám Synpro matrix)
- Maliny/jahody/…
- 2 balíčky želatiny v prášku, bez škrobu (Dr. Oetker)
Balíček želatiny
dáme nabobtnat dle návodu. Mezitím si smícháme tvaroh s proteinem a trochou
vody tak, aby nám vznikl sametový krém, můžeme použít mixér. Želatinu
připravíme dle návodu, přidáme do ní část krému, když je vmíchán, přidáme ji ke
zbytku. Vytvořily-li se nám hrudky, rozmixujeme krém mixérem. Směs nalejeme do
dortové formy nebo malých formiček.
Připravíme si druhou
želatinu. Ovoce, pokud je zmražené, dáme rozmrazit a šťávu přidáme k želatině.
Když je želatina uvařená, přimícháme zbytek ovoce a směs nalijeme na dort.
Dáme ztuhnout.
Žádné komentáře:
Okomentovat