neděle 18. ledna 2015

Skořicové lívanečky

zdravé, dietní, výtečné... <3

  • 1 Banán
  • 1 Vejce
  • 1 Bílek
  • 1 lžíce skořice

Všechny ingredience umixujeme na pěnu a smažíme na kokosovém/olivovém oleji (případně jakémkoliv jiném tuku).

Pár tipů k smažení: Sádlo rozehřejte na nejvyšší stupeň, žufánkem vytvořte tlustší lívaneček a teplotu plotny stáhněte na polovinu (nebo míň). Pánvici přiklopíme pokličkou, dokud nebude vršek lívanečku "uvařený", "udělaný", poté obracečkou pomalu lívanec podeberte, převraťte a na nejvyšším stupni jen rychle dosmažte.

Lívančeky si podle chuti ozdobíme jogurtem, tvarohem, lesním ovocem, džemem, medem...zkrátka tím, co máme rádi :)

Žádné komentáře:

Okomentovat