Olalá, tahle večeře je prostě famózní a to nejsem zrovna milovnicí květáku.
P.S.: Těsto se Vám bude zdát jako "to-prostě-nevyjde" ale věřte mi, dáte ho zapéct a vyjde to. Vřele doporučuji lehce namazat kečupem, poklást šunkou a sýrem/jemně nakrájaním a posoleným tofu.
zdroj: http://www.fitrecepty.sk/zdrave-cesto-na-pizzu-z-karfiolu/
Ingredience:
1 květák,
rozkrájený na menší části
1 vejce
50g (1/2
hrnku) strouhané mozzarelly
1/2 lžičky
soli
1/2 lžičky
sušeného oregána
1/4 lžičky
mletého pepře
Postup
Troubu
předehřejeme na 220°C. Květák rozmixujeme a dáme na pánev, kde ho opékáme 8
minut. Když je měkký vysušíme ho pomocí utěrky. Dáme jej do misky s ostatními
ingrediencemi, zamícháme těsto, které dáme na plech a pečeme 15 minut. Poté
potřeme kečupem a poklademe surovinami dle výběru. Pečeme dalších 10 minut.
P.S.: Těsto se Vám bude zdát jako "to-prostě-nevyjde" ale věřte mi, dáte ho zapéct a vyjde to. Vřele doporučuji lehce namazat kečupem, poklást šunkou a sýrem/jemně nakrájaním a posoleným tofu.
zdroj: http://www.fitrecepty.sk/zdrave-cesto-na-pizzu-z-karfiolu/
Žádné komentáře:
Okomentovat