Jednoduché, zdravé, dietní. To jsou tyhle banánovo-vajíčkové lívanečky :) Bez dalších zbytečných vytáček přidávám recept (pro podrobnější manuál si běžte k základnímu receptu :) )
- 1 banán
- 2 vejce (1 celé, 1 bílek)
- 2 lžičky karobu/kakaa
Všechny suroviny
dohromady vyšleháme. Lívanečky smažíme na sádle nebo kokosovém tuku a zdobíme oblíbenými surovinami...
Pár
tipů k smažení: Sádlo rozehřejte na nejvyšší stupeň, žufánkem vytvořte tlustší lívaneček a teplotu plotny stáhněte na polovinu (nebo míň). Pánvici přiklopíme pokličkou, dokud nebude
vršek lívanečku "uvařený",
"udělaný", poté
obracečkou pomalu lívanec
podeberte, převraťte a na nejvyšším
stupni jen rychle dosmažte.
Žádné komentáře:
Okomentovat