pátek 7. března 2014


Slyšíme to všude kolem sebe - chceš být štíhlý? Nejez sladké!!! Držíš dietu? Dej ruce pryč od té čokolády!

Říká se, vydrž týden-dva - a chuť na sladké tě přejde! Ono to ale není tak úplně pravda, jak můžu potvrdit z vlastní zkušenosti. Vydržela jsem týden, dva...třetí jsem mlsně pokukovala po čokoládě ukryté v šuplíku a snažila se najít sladké dietní recepty.Čtvrtý týden padla všechna předsevzetí vyhýbat se čokoládě s jejím čtverečkem rozpuštěným na jazyku.

Miluju sladké. Spousta lidí okolo mě. Nedokážu si představit, že bych už nikdy neochutnala něco tak skvělého, jako je čokoláda, karamelový dort a další. Ale postupně jsem, díky experimentům a hledáním receptů, našla spoustu variant, které se, po mírném nebo žádném upravení, dají bez velkých výčitek konzumovat i během diety.

Neříkám, že každý den a 24 hodin denně. Nejlepší je s rozumem - a tak, i když to občas ujede a vy zblajznete půlku čokolády, nezoufejte. Klidně pokračujte v dietě. Takové úlety nejsou zas až tak zlé, jak se tvrdí. Jak bylo potvrzeno, mají skvělý vliv na psychiku a hlavně, Váš žaludek nezapomene, jak se co tráví :)

Na téhle stránce budu postupně publikovat všechny mé odzkoušené nápady ohledně dietních sladkostí, díky kterým si, doufám, zpříjemníte ráno, nebo dopoledne (odpoledne zřídka ;) ).

Nechte si chutnat! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat